Nyheder fra Kennel-Kajaskov

Så blev Sai-Gha's Bella parret og vi forventer hvalpe den 27 Maj 2019 . Vi har valgt at parre med Fredskovs Kalle F , som ejes af Klaus Frostholm fra Billund .

Fredskovs Kalle F  har et fantastisk godt temperament og roligt sind , noget som vi her på Kennel-Kajaskov lægger rigtig stor vægt på når vi skal Avle .

Kalle og han ejer Klaus Frostholm har opnået imponerende resultater sammen , både på diverse Brugsprøver , Markprøver  , Vindeklassen  , Fuldbrugsprøver og har vundet Fume . Han blev kåret som DanskJagtchampion i 2017  , Avlsregistreret i 2017 i Ruhårsklubben Avlsrigister. 

På diverse udstillinger har Kalle også opnået flotte resultater som udmunder i at han blev kåret i 2018 som Dansk Eksteriørchampion .

Her er virkelig  tale om en Hanhund der har alle de kvaliteter som vi lægger stor vægt på i forbindelse med Avl af den Ruhåret Hønsehund  , samt den helt rigtig valg af hanhund til vores tæve Sai-Gha's Bella. 

Vi har lagt meget stor vægt på Temperament og let Dressurbarhed samt god sundhed  , og selvfølgelig er der Avlet på gode Danske Avlslinjer der har været afprøvet igennem tiden.

Der er her tale om en meget spændende kombination af to Avlslinjer , hvor der er lagt vægt på at få hvalpe med en stor Allround og god kvalitet. 

Begge hunde står rigtig godt til hinanden typemæssig og er Brunskimmel og med masser af skæg begge to . De har en rigtig god pels som dog kræver trimning et par gange om året . Du kan finde mange flere oplysninger inde på Ruhårsklubben Avlsrigister om Fredskovs Kalle  F 

Så hvis du går med tanken om en ny hvalp , eller er du første gangs køber og gerne vil prøve kræfter med en Ruhåret Hønsehund er  du meget velkommen til at kontakte Jane på 28152641 for en uforbindende snak om hund . Du/I er også meget velkommen til at aflægge os et besøg her på Kennel-Kajaskov .

 

Alle hvalpe fra vores kuldet der blev født den 27 Maj 2019 er solgt .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sai-Gha's Bella

Dansk Jagtchampion og Danskes Eksteriørchampion Fredskoves Kalle F

Resultater fra Vores Hvalpe

Kajaskov`s Vita har deltaget i Svendborg Jagtforenings dressurprøve for Hvalpe 2017  og fik en  1 Præmie . Stort Tillykke til Henning og Vita for det fine resultat .

 

Kajaskov`s Odin har været på en  3timer/400 meter Schweissprøve på Fyn den 14 Oktober 2017 hvor Knud og Odin fik en 1 Præmie . Stort Tillykke med det fine resultat til Knud og Odin .

 

Kajaskov's Odin Bestod Brugsprøve med 1 pr ( ikke anerkendt ) ved Nordøstfyns Jagthundeklubs grunddressurafslutning og blev prøvens næstbedste hund . Stort Tillykke til Knud og Odin med det fine Resultat .

 

Kajaskov`s Thor til daglig kaldt for Jack bestod den 12 Maj 2018 sin 400 meter 3 timers Schweissprøve i Aabenraa med en flot 1 Præmie  . Et Stort Tillykke til Kim og Jack med det fine Resultat .På billedet sidder Jack men en fin gren i munden som man får hvis man består .

Kajaskov's Aya fotograferet i Sverige på tur med sin ejer , et rigtig dejligt sommerbillede .

Resultat Sai-Gha's Bella

Kaj og Sai-Gha's Bella deltog den 18 August 2018  på Slæb & Appoteringsprøven I Skanderborg , her bestod Bella prøven med 28 Point fordelt på følgende måde Vand 9 point Duer 10 point og Slæb med Kanin 9 point. . Tillykke med resultatet. 

Resultat Kajaskov's Thor Kaldt Jack

Kajaskov's Thor kaldt Jack har den 25 August 2018 bestået sin Vand og Slæbs Prøve i Hjallerup med 28 Point. Stort Tillykke til Kim Bernhard Rasmussen og Jack med det flotte resultat. 

Resultat Kajaskov's Freja

Kajaskov`s Freja bestod Fredag den 31 August 2018 JET1 testen på Fyn . Stort Tillykke til Winnie Nedergaard Rasmussen og Freja med det flotte Resultat .

Jagtegnethedstest 1 (JET1) er en bedømmelse af hundens grundlæggende niveau i uddannelsen som alsidig jagthund.

Hundene bliver afprøvet i følgende discipliner: Jagtsøg, ro på post, slæb og apportering af vildt, fri ved fod med og uden line, skudfasthed og almindelig god opførsel. Desuden vurderes hundens psyke.
 
Formålet med testen er at bedømme hundens jagtlige forståelse samt evnen til at samarbejde med sin fører og arbejde i god kontakt til denne. Derfor er det vigtigt at alle momenter og discipliner tilrettelægges og udføres så det ligner praktisk jagt mest muligt.
 
Husk: Bestået JET1 giver adgang til at stille i brugshundeklasse på udstilling, hvis/når hunden er gammel nok. Derudover giver bestået JET1 mulighed for at få certifikat.

Resultat Kajaskov's Emma

Kajaskov's Emma og hendes ejer Jesper Møller har I dag den 30 Marts 2019  bestået Jet 1 testen som blev afholdt på Sjælland.  Et Stort Tillykke med det flotte resultat. 

Resultat Kajaskov's Odin

Knud og Odin

Den 27 April 2019 deltog Kajaskov's Odin og hans ejer Knud Rughave på et 400m/20 timers  spor ved Dansk Münsterländer klub Schweissprøve i Blåbjerg . Her opnået Odin og Knud en 3 Præmie.  Kennel-Kajaskov ønsker jer Tillykke med det fine resultat.