Kajaskov`s Kenya og Annika Vivelsted deltog på DMK Schweissprøve I Bordrup Plantage lørdag den 22 februar 2020 . Her opnået hun en 1 Præmie på et super godt gået spor 20timer/400m på bare 10 minutter . Hun blev også Prøvens bedste Ruhåret den dag . Et Stort Tillykke med det flotte Resultat skal lyde herfra en glad opdrætter .

Vores egen Kajaskov`s Tinka og Kaj deltog også på DMK Schweissprøve Bordrup Plantage Lørdag den 22 Februar 2020 . Til trods for meget svære vejrforhold og Terræn kæmpet de sig igennem med en flot 3 Præmie på et 3timer/400m spor .

Annika Vivelsted og Kajaskov's Kenya har været til Schweissprøve den 25 Januar 2020 i Bordrup Plantage , her blev det til en flot 1 Præmie . Stort Tillykke med det flotte resultat.

Kajaskov`s Kenya og hendes ejer Annika Vivelsted deltog på DKK International udstilling i Herning Lørdag den 2 November 2019 , her blev det til en flot SL og 2 BTK . Stort Tillykke fra Kennel- Kajaskov`s

Vores egen Hvalp Kajaskov`s Tinka deltog også i DKK International Udstilling i Herning Søndag den 3 November 2019 . også her et fint resultat fik SL 1 vinder og Bedste Baby i Klassen , et resultat vi er godt tilfredse med .

Resultater fra Vores Hvalpe

Kajaskov`s Vita har deltaget i Svendborg Jagtforenings dressurprøve for Hvalpe 2017  og fik en  1 Præmie . Stort Tillykke til Henning og Vita for det fine resultat .

 

Kajaskov`s Odin har været på en  3timer/400 meter Schweissprøve på Fyn den 14 Oktober 2017 hvor Knud og Odin fik en 1 Præmie . Stort Tillykke med det fine resultat til Knud og Odin .

 

Kajaskov's Odin Bestod Brugsprøve med 1 pr ( ikke anerkendt ) ved Nordøstfyns Jagthundeklubs grunddressurafslutning og blev prøvens næstbedste hund . Stort Tillykke til Knud og Odin med det fine Resultat .

 

Kajaskov`s Thor til daglig kaldt for Jack bestod den 12 Maj 2018 sin 400 meter 3 timers Schweissprøve i Aabenraa med en flot 1 Præmie  . Et Stort Tillykke til Kim og Jack med det fine Resultat .På billedet sidder Jack men en fin gren i munden som man får hvis man består .

Kajaskov's Aya fotograferet i Sverige på tur med sin ejer , et rigtig dejligt sommerbillede .

Resultat Sai-Gha's Bella

Kaj og Sai-Gha's Bella deltog den 18 August 2018  på Slæb & Appoteringsprøven I Skanderborg , her bestod Bella prøven med 28 Point fordelt på følgende måde Vand 9 point Duer 10 point og Slæb med Kanin 9 point. . Tillykke med resultatet. 

Resultat Kajaskov's Thor Kaldt Jack

Kajaskov's Thor kaldt Jack har den 25 August 2018 bestået sin Vand og Slæbs Prøve i Hjallerup med 28 Point. Stort Tillykke til Kim Bernhard Rasmussen og Jack med det flotte resultat. 

Resultat Kajaskov's Freja

Kajaskov`s Freja bestod Fredag den 31 August 2018 JET1 testen på Fyn . Stort Tillykke til Winnie Nedergaard Rasmussen og Freja med det flotte Resultat .

Jagtegnethedstest 1 (JET1) er en bedømmelse af hundens grundlæggende niveau i uddannelsen som alsidig jagthund.

Hundene bliver afprøvet i følgende discipliner: Jagtsøg, ro på post, slæb og apportering af vildt, fri ved fod med og uden line, skudfasthed og almindelig god opførsel. Desuden vurderes hundens psyke.
 
Formålet med testen er at bedømme hundens jagtlige forståelse samt evnen til at samarbejde med sin fører og arbejde i god kontakt til denne. Derfor er det vigtigt at alle momenter og discipliner tilrettelægges og udføres så det ligner praktisk jagt mest muligt.
 
Husk: Bestået JET1 giver adgang til at stille i brugshundeklasse på udstilling, hvis/når hunden er gammel nok. Derudover giver bestået JET1 mulighed for at få certifikat.

Resultat Kajaskov's Emma

Kajaskov's Emma og hendes ejer Jesper Møller har I dag den 30 Marts 2019  bestået Jet 1 testen som blev afholdt på Sjælland.  Et Stort Tillykke med det flotte resultat. 

Resultat Kajaskov's Odin

Knud og Odin

Den 27 April 2019 deltog Kajaskov's Odin og hans ejer Knud Rughave på et 400m/20 timers  spor ved Dansk Münsterländer klub Schweissprøve i Blåbjerg . Her opnået Odin og Knud en 3 Præmie.  Kennel-Kajaskov ønsker jer Tillykke med det fine resultat.