Kajaskov's Kenya og hendes ejer Annika Vivelsted opnået den 24 April 2021 en flot 1 præmie I Rønbjerg Plantage på et 40 Timer 1000 m Schweissprøve . Et kæmpe Tillykke med de flotte resultater til Kenya og Annika fra Kennel-Kajaskov

Kajaskov's Minik har igen været på Markprøve og denne gang var det Dansk Ruhår Klub's Hovedeprøve i Skive den 3 April 2021 . Her opnået Minik og hans ejer Leif Dahlgaard Nielsen igen en meget flot 1 præmie I Unghundeklassen. Et kæmpe Stort Tillykke til Leif og hans skønne Dreng Minik

Kajaskov's Sonny og hans Ejer Klaus Frostholm deltog på Dansk Ruhår Klub's Hovedeprøve afholdt i Billund den 4 Marts 2021 . Her
Opnået Kajaskov's Sonny en 1 præmie i Unghundeklassen på markprøve . Et Stort Tillykke med det flotte resultat fra Kennel-Kajaskov

Kajaskov's Minik og hans Ejer Leif Dahlgaard Nielsen deltog den 31 Marts 2021 på SJD Markprøve i Thy , her opnået Leif og Minik en flot 1 Præmie i Unghunde klassen .Kennel-Kajaskov ønsker et Stort Tillykke med det Fine Resultat .

Kajaskov's Kenya og hendes ejer Annika Vivelsted opnået Lørdag den 6 Marts 2021 et Flot 1 Præmie på 1000 m/40 timer Schweissprøve i Sjørup Plantage. Vi ønsker jer et Stort Tillykke med det fine resultat .

Kennel-Kajaskov Ønsker Alle Hvalpekøber folk som har fulgt med på vores hjemmeside , Samarbejdspartnere , Træningspartne og alle jer som har Trænet hos os i År en Rigtig Glædelig Jul samt et forhåbentligt meget bedre Nytår .
Vi glæder os til at se jer Alle i det nye år til en ny og spændende Træningssæson , dato for start er endnu ikke fastlagt pga af Covid 19 situation iøjeblikket , nærmer information vil komme .
De Bedste Hilsner
Kennel-Kajaskov

Så lykkes det for Kajaskov's Kenya at bestå 1000 meter 20 Timers Schweiss spor idag i Grenå med en Flot 1 Præmie . Kennel-Kajaskov siger Stort Tillykke med det fine resultater til Kenya og Annika Vivelsted

Kajaskov's Kenya og hendes ejer Annika Vivelsted deltog den 25 September 2020 i Danmarks Jægerforbunds Hundeprøve Ræveslæb i Viborg og bestod prøven med 3/3 . Det er super flot gået når vi tænker på at Kenya har været syg i 3 uger og ikke helt havde genvundet sine kræfter derefter .
Kennel-Kajaskov ønsker jer Tillykke med det flotte resultat .

Kajaskov`s Minik og hans ejer Leif Dahlgaard har været på en del prøver i løbet af August og først i September månede og det er gået rigtig godt for dem med følgende resultater .
Den 23/8 2020 Bestået Appoteringsprøve i Viborg , Den 28/8 2020 Bestået Vand og Slæbsprøven i Hobro samme dag også Bestået Ræveslæb med en flot Pokal i Stenbjerg og til sidst Den 5/9 2020 bestået 400m/3 timers Schweiss Prøve med en 1 Præmie i Stenbjerg .
Kennel Kajaskov ønsker dig et Stort Tillykke med de meget flotte resultater som du og Minik 15 Måneder gammel har opnået sammen indtil nu .

Kajaskovs Kenya 15 mdr idag den 27 August og jeg deltog i eftermiddag i Jet1 hos Mona Horsted Storgaard.
Vi bestod med fin kritik af dommer Jørgen Christensen og Per Madsen stor tak for idag.også tak til Søren Bank👍👍
Som plus efter testen officielt var ovre, tog vi chancen for at apportere et stk rovvildt, en mår, og fadme om Kenya ikke strammede ballerne og fik den hjem til mig💪♥️

Nu er vi på sporet igen efter løbetiden er overstået og jeg er super glad i låget over dagens præststion♥️ love that girl♥️

Stort Tillykke med det flotte resultat fra Kennel-Kajaskov's

Klaus Frostholm og Kajaskov's Sonny deltog på Ruhårsklubbens Udstilling i Bredsten idag den 8 August 2020 . Her opnået de en flot placering fik Excellent et CK og fik et Juniorcertifikat. Kennel Kajaskov's ønsker et Stort Tillykke med det flotte resultat.

Kajaskov`s Tinka og Kaj deltog Lørdag den 9 Maj 2020 på Dansk Ruhårs Klub Schweissprøve 400 m 3 Timer i Grindsted Plantage , her opnået Kaj og Tinka en Flot 1 Præmie .

Kajaskov`s Sonny og Klaus Frostholm deltog Lørdag den 9 Maj 2020 på Dansk Ruhårs Klub Schweissprøve 400m 3 timer i Grindsted Plantage , her opnådet Klaus og Sonny en Flot 1 Præmie . Et stort tillykke med det flotte resultat .

Kajaskov`s Kenya og Annika Vivelsted deltog på DMK Schweissprøve I Bordrup Plantage lørdag den 22 februar 2020 . Her opnået hun en 1 Præmie på et super godt gået spor 20timer/400m på bare 10 minutter . Hun blev også Prøvens bedste Ruhåret den dag . Et Stort Tillykke med det flotte Resultat skal lyde herfra en glad opdrætter .

Vores egen Kajaskov`s Tinka og Kaj deltog også på DMK Schweissprøve Bordrup Plantage Lørdag den 22 Februar 2020 . Til trods for meget svære vejrforhold og Terræn kæmpet de sig igennem med en flot 3 Præmie på et 3timer/400m spor .

Annika Vivelsted og Kajaskov's Kenya har været til Schweissprøve den 25 Januar 2020 i Bordrup Plantage , her blev det til en flot 1 Præmie . Stort Tillykke med det flotte resultat.

Kajaskov`s Kenya og hendes ejer Annika Vivelsted deltog på DKK International udstilling i Herning Lørdag den 2 November 2019 , her blev det til en flot SL og 2 BTK . Stort Tillykke fra Kennel- Kajaskov`s

Vores egen Hvalp Kajaskov`s Tinka deltog også i DKK International Udstilling i Herning Søndag den 3 November 2019 . også her et fint resultat fik SL 1 vinder og Bedste Baby i Klassen , et resultat vi er godt tilfredse med .

Resultater fra Vores Hvalpe

Kajaskov`s Vita har deltaget i Svendborg Jagtforenings dressurprøve for Hvalpe 2017  og fik en  1 Præmie . Stort Tillykke til Henning og Vita for det fine resultat .

 

 

Resultat Sai-Gha's Bella

Kaj og Sai-Gha's Bella deltog den 18 August 2018  på Slæb & Appoteringsprøven I Skanderborg , her bestod Bella prøven med 28 Point fordelt på følgende måde Vand 9 point Duer 10 point og Slæb med Kanin 9 point. . Tillykke med resultatet. 

Resultat Kajaskov's Emma

Kajaskov's Emma og hendes ejer Jesper Møller har I dag den 30 Marts 2019  bestået Jet 1 testen som blev afholdt på Sjælland.  Et Stort Tillykke med det flotte resultat. 

Kajaskov's Aya fotograferet i Sverige på tur med sin ejer , et rigtig dejligt sommerbillede .