Kennel-Kajaskov vil gerne Ønske alle 7 Hvalpe og deres Ejer af dem et Stort Tillykke med de 1 År i dag den 27-5-2020 . Vi syntes det første år er gået utroligt hurtigt , og vi er meget glade for at alle 7 hvalpe blev solgt for et år siden til nogle mennesker der gerne vil arbejde med deres hunde , det glæder os meget og vi håber at det også vil fortsætte . Det første år har været godt for Kajaskov`s hvalpene , der er 3 af dem som har været til schweissprøve og alle bestået med en 1 præmie . Det næste år skal nok gå med at arbejde med at komme i gang på marken og appotering , vi ved at nogle af jer allerede er rigtig godt i gang med dette også . Til sidst vil vi her på Kennel-Kajaskov gerne takke alle 7 dedikeret ejer af en hvalp fra 2019 for alle de skønne billeder og sjove historier i har sendt til os i løbet af jeres hunds første leveår , og vi håber at den gode kontakt vil vare ved .
Mvh Jane og Kaj Petersen

Kajaskov`s Tinka og Kaj deltog Lørdag den 9 Maj 2020 på Dansk Ruhårs Klub Schweissprøve 400 m 3 Timer i Grindsted Plantage , her opnået Kaj og Tinka en Flot 1 Præmie .

Kajaskov`s Sonny og Klaus Frostholm deltog Lørdag den 9 Maj 2020 på Dansk Ruhårs Klub Schweissprøve 400m 3 timer i Grindsted Plantage , her opnådet Klaus og Sonny en Flot 1 Præmie . Et stort tillykke med det flotte resultat .

Kajaskov`s Kenya og Annika Vivelsted deltog på DMK Schweissprøve I Bordrup Plantage lørdag den 22 februar 2020 . Her opnået hun en 1 Præmie på et super godt gået spor 20timer/400m på bare 10 minutter . Hun blev også Prøvens bedste Ruhåret den dag . Et Stort Tillykke med det flotte Resultat skal lyde herfra en glad opdrætter .

Vores egen Kajaskov`s Tinka og Kaj deltog også på DMK Schweissprøve Bordrup Plantage Lørdag den 22 Februar 2020 . Til trods for meget svære vejrforhold og Terræn kæmpet de sig igennem med en flot 3 Præmie på et 3timer/400m spor .

Annika Vivelsted og Kajaskov's Kenya har været til Schweissprøve den 25 Januar 2020 i Bordrup Plantage , her blev det til en flot 1 Præmie . Stort Tillykke med det flotte resultat.

Kajaskov`s Kenya og hendes ejer Annika Vivelsted deltog på DKK International udstilling i Herning Lørdag den 2 November 2019 , her blev det til en flot SL og 2 BTK . Stort Tillykke fra Kennel- Kajaskov`s

Vores egen Hvalp Kajaskov`s Tinka deltog også i DKK International Udstilling i Herning Søndag den 3 November 2019 . også her et fint resultat fik SL 1 vinder og Bedste Baby i Klassen , et resultat vi er godt tilfredse med .

Resultater fra Vores Hvalpe

Kajaskov`s Vita har deltaget i Svendborg Jagtforenings dressurprøve for Hvalpe 2017  og fik en  1 Præmie . Stort Tillykke til Henning og Vita for det fine resultat .

 

 

Resultat Sai-Gha's Bella

Kaj og Sai-Gha's Bella deltog den 18 August 2018  på Slæb & Appoteringsprøven I Skanderborg , her bestod Bella prøven med 28 Point fordelt på følgende måde Vand 9 point Duer 10 point og Slæb med Kanin 9 point. . Tillykke med resultatet. 

Resultat Kajaskov's Emma

Kajaskov's Emma og hendes ejer Jesper Møller har I dag den 30 Marts 2019  bestået Jet 1 testen som blev afholdt på Sjælland.  Et Stort Tillykke med det flotte resultat. 

Kajaskov's Aya fotograferet i Sverige på tur med sin ejer , et rigtig dejligt sommerbillede .